PREDSTAVITEV

O podjetju

Naše podjetje se ponaša z dolgoletno tradicijo na področju transporta in prodaje naftnih derivatov. Zelo ponosni smo na naš sodoben vozni park, ki ustreza vsem zahtevam po varnosti in ekologiji. Hitra odzivnost, strokovnost in izkušeni vozniki so temelj na katerem gradimo poslovno sodelovanje.

Poleg tega smo uveljavljeni prodajalec kurilnega olja ter dizel goriva na Primorskem, v bodoče želimo to še naprej ohraniti ter s stalnimi izboljšavami prodajo povečati in graditi na zaupanju. Naša najnovejša pridobitev je celovit avtocenter, ki nudi paleto kvalitetnih storitev in sicer od servisa in vulkanizerstva do trgovine z rezervnimi deli ter avtopralnico. Do sedaj smo skrbno očistili že več kot 210.000 vozil.

Da bi lahko ponudbo nadgradili smo v avtocentru odprli tudi restavracijo, ki dnevno ponuja malice, kosila, pizze in druge domače pripravljene jedi. Vabimo vas, da nas obiščete in izberete storitev po vaši meri.

Vasja Peršolja
direktor

Uveljavljeni prodajalec Kurilnega olja ter Diesel goriva na Primorskem in Notranjskem, z dolgoletno tradicijo na področju transporta in prodaje naftnih derivatov - GATIS.
GATIS D.O.O. © Copyright 2024 - Vse pravice pridržane

Gatis d.o.o.
Polje 4,
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija

t1: 05 3032 342
t2: 0802802
f: 05 3032 094
e: energenti@gatis.si

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram